Cele mai bune hoteluri din Ayutthaya

Plecați în vacanță în Thailanda și căutați un hotel bun în Ayutthaya? Aici v-am pregătit TOP-ul nostru special 5 dintre cele mai bune hoteluri din Ayutthaya în raport cu calitatea – preț, astfel încât să vă puteți bucura de cel mai bun sejur posibil în timpul călătoriei dvs., într-unul din orașele Thailandei care merită o mențiune specială. You will love it!

Booking.com

Orașul Ayutthaya este unul dintre cele mai vizitate din toată Thailanda, datorită în special locului său arheologic spectaculos și parcului istoric Ayutthaya, recunoscut în 1991 drept Patrimoniul Mondial UNESCO. Nu poți pleca din Thailanda fără să retrăiești o parte din istoria acestei țări spectaculoase, așa că am vrut să te ajutăm și să te ajutăm cu TOP-ul nostru special 5 dintre cele mai bune hoteluri din Ayutthaya. Locuri de cazare care sunt un pariu sigur și cu care nu veți da greș, dar dacă niciunul nu v-a cucerit, nu plecați fără să consultați mai întâi cele 5 hoteluri ieftine din Ayutthaya. Bucurați-vă de vacanța în Thailanda și confort maxim la cel mai bun preț.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Ayutthaya și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 25€ pe noapte

Silp Pa Phra Nakhon Si Ayutthaya – Evaluări: 8.8 – Rezervați Hotel


Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Silp Pa Phra Nakhon Si Ayutthaya este un hotel foarte confortabil și confortabil, cu doar 8 camere, situat la doar 1 km de faimosul templu Wat Mahathat. O cazare modernă, care are un salon comun confortabil, care nu lipsește nimic și oferă Wi-Fi gratuit în întregul hotel, precum și un serviciu de închiriere de camere pentru a explora întreaga zonă. Are aeroportul internațional Don Mueang aproximativ 48 de kilometri.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Athithara Homestay – Evaluări: 8.0Rezervați Hotel 

Mai multe imagini ale hotelului…

Athithara Homestay este o cazare situată pe malurile râului Chao Praya, foarte aproape de centrul orașului și are un decor tradițional în stil tailandez. Are camere complete din care nu lipsesc nimic, cu vederi spectaculoase asupra râului și oferă Wi-Fi gratuit în întregul hotel. La doar 800 de metri de Wat Chaiwatthanaram Temple și la 2,7 kilometri de Wat Mahathat, este una dintre cele mai bune opțiuni pentru șederea dvs. în Ayutthaya. De asemenea, oferă un serviciu de transfer gratuit către aeroportul Suvarnabhumi, la 75 de kilometri de hotel.

Ban Boonchu – Evaluări: 9.2Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Ban Boonchu este unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le puteți găsi în Ayutthaya. Oferă o cazare confortabilă cu camere din care nu lipsesc nimic (baie, aer condiționat, WiFi gratuit …) și unde vă puteți bucura de cea mai liniștită odihnă. La doar 600 de metri de templul Wat Mahathat și la 1 kilometru de Muzeul Național din Chao Sam Phraya, dacă sunteți în căutarea unui hotel din Ayutthaya, cu Ban Boonchu nu veți da greș.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Baifern Homestay – Evaluări: 8,0 Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Baifern Homestay este unul dintre hotelurile noastre preferate din orașul Ayutthaya. Situat la doar 10 minute cu bicicleta de la ruine, se află într-un cadru paradis în mijlocul unei grădini tropicale. Un hotel decorat în cel mai pur stil thailandez, cu un decor simplu, cu mobilier din lemn și țesături vesele, care te vor face să te odihnești liniștit. Organizează excursii private pentru oaspeți și oferă camere confortabile complet echipate cu aer condiționat, baie cu duș, TV prin cablu, frigider și Wi-Fi gratuit.

Baan Khun ya Ayutthaya – Evaluări: 8.6 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Baan Khun ya Ayutthaya oferă o terasă și camere cu WiFi gratuit. Construit în 2017, proprietatea este la 2,9 km de parcul istoric Ayutthaya. Camerele sunt dotate cu birou și TV cu ecran plat. Toate camerele au frigider.