5 Hoteluri de lux în Ayutthaya

Căutați un hotel în Ayutthaya? În continuare vă vom arăta o listă cu 5 hoteluri de lux din Ayutthaya, cu un raport calitate-preț spectaculos. Locuri de cazare care sunt prezentate ca un pariu sigur atunci când vine vorba de a vă bucura de o vacanță minunată în orașul antic din Thailanda, situate în zone privilegiate și cu toate facilitățile de care aveți nevoie pentru odihnă.

Booking.com

Ayutthaya este o provincie care se află la aproximativ 80 km de orașul Bangkok. În prezent, face parte din parcul istoric Ayutthaya, cunoscut la nivel mondial ca un complex arheologic cu palate, temple budiste, mănăstiri și statui. În plus, pentru călătoriile turistice de vacanță, acest loc istoric este considerat una dintre cele mai fotografiate destinații din Thailanda. Cu toate acestea, pentru a vă bucura mai mult de odihna dvs., iată TOP-ul nostru de 5 hoteluri de lux din Ayutthaya, considerat un pariu sigur de care nu veți regreta.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Ayutthaya și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 100€ pe noapte

Phuttal Residence – Evaluări 9,3 Rezervați Hotel


Mai multe imagini ale hotelului…

Phuttal Residence se află la aproximativ 1 km de atracția turistică Parcul istoric Ayutthaya. Camerele moderne și confortabile vă oferă un sejur plăcut, dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, baie privată și multe altele. În plus, unele spații de cazare au o zonă de relaxare. Majoritatea camerelor au terasă sau balcon cu vedere la grădină. Phuttal Residence este situat într-o zonă perfectă pentru mersul cu bicicleta, astfel că proprietatea are biciclete gratuite.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Sala Ayutthaya – Evaluări 8,5 Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Hotelul este situat în centrul Ayutthaya, la 1,2 km de centrul istoric al orașului și la 1,7 km de faimosul templu budist Wat Chaiwatthanaram. Are o piscină în aer liber și facilități elegante, cu o rețea Wi-Fi gratuită. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, filtru de cafea și baie privată cu duș, halate de baie și cadă.

Ayutthaya Retreat – Evaluări: 8.7 – Rezervați Hotel 

Mai multe imagini ale hotelului…

Această proprietate are o grădină cu terasă, parcare gratuită, un centru de wellness, un bar și un restaurant. Camerele sunt în stil thailandez de tec și sunt dotate cu conexiune la internet Wi-Fi, TV, minibar, zonă de relaxare, balcon. Baia privată are cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. La restaurant veți găsi produse locale. Puteți rezerva excursii și închiria biciclete.

iuDia Hotel – Evaluări: 9.1 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Hotelul boutique iuDia este situat printre ruinele templului antic și are vedere la Parcul Istoric Ayutthaya. Camerele sunt mobilate cu antichități și oferă Wi-Fi gratuit, aer condiționat, TV, DVD player, facilități pentru prepararea ceaiului și al cafelei și minibar. Există o cafenea și o piscină în aer liber la proprietate.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Baan Thai House – Evaluări: 9.2 – Rezervați H0tel

Mai multe imagini ale hotelului…

Baan Thai House este un complex de vile în stil tailandez, cu balcoane panoramice cu vedere la grădină sau lac. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, acces la internet Wi-Fi, TV prin cablu, minibar și facilități pentru prepararea de ceai / cafea. La hotel puteți închiria biciclete și rezerva serviciile SPA-ului intern. Baan Thai House este situat în orașul istoric Ayutthaya și se află la doar 100 de metri de celebra piață plutitoare.